widget

Saturday, June 13, 2009

TERIMA KASIH semua.....sayang kalian





Estoy enamorado de ti Sapphire..:-)


Tidak terkata. Itulah gambaran bagi sambutan ulangtahun kelahiran saya pada kali ini. Terharu,terkedu,terkejut! Terharu bilamana kalian semua datang meraikannya. Walaupun hati ni dah beberapa kali jadi suspicious sebelum di 'suprise' kan, tapi setiap kali lepas tu jugak la kalian semua berjaya mengalih perhatian sehingga perasaan 'suspicious' tu bertukar mind setting jadi "there's nothing will be happen".
And in the end,u all did it!!Siap wat black out.Oh God..

"ops,don't eat 'eish' too much.. i will get 4 u karkabeh",this trick so sweet...i was 100% believe it that tyme..huhu.

To my beloved family; mak&ayah,angah,mosen n adik2..terime kasih wish kat de. Walaupun berjauhan,walaupun tanpa hadiah,ingatan kalian kat de sangat2 membuatkan hati de bahagia.[tak sabar nak balik].

A really THANKS to all my 'girls frenz'(don't misunderstood plez) kerana sudi meraikan birthday saya beramai-ramai bersama-sama buat kali terakhirnya saya menyambut birthday di bumi Jordan ini.. sebak sangat bila semua ada berkumpul masa tu. terima kasih lg skali sbb ingat birthday saya.

I'd never expect that u're the one who's planning that.Perasaan ini masa tu hanya Allah SWT yang tahu.Hanya Allah yang dapat membalasnya.Di hati ini hanya Allah SWT yang tahu[lagu nasyid kmpln UNIC].Apa-apa pun perasaan hati ini hanya Allah yang tahu[ta'kid biddhobt]. \(^,^)/

Kepada ahli bayt saya; ana,nad,ctah,izzati,bada&k.fida..terime kasih banyak2.Tanpa kalian, tiadalah majlis semeriah itu. Juga kepada bayt plaza home 3&6, bayt raunaq dan bayt ibtisam yang turut menjayakan majlis,memasak nasik minyak..(mcm majlis kawen plk rasenye..hihi).u all memang best.


Terima kasih juga kepada semua yang wish kepada saya.Moga Allah memberkati kalian semua.

"tiada hadiah yang paling berharga dari sahabat selain dari ingatan sahabat kepada sahabatnya"

Thanks to Allah for the all favours.alhamdulillah..

~all about us,i will never forget it~

3 comments:

al-'asyairiyyu said...

eh..tp umur de da bp taon ek??kompius + telupe sbb lame ngat x jmpe de..huhuh

hidayah abdul majid said...

umur de dah genap 22 taon..hehe.dah xlame dah de nak balik..tggu de tau.. ;-)

Anonymous said...

selamat hari lahir ke 22....
semoga panjang umur,murah rezeki dan sentiasa berada di dalam rahmatNya...
Ameennnn...